Betonvloer / Betonlook wandafwerking/ Badkamer

De trend van nu zijn industriële effecten met een betonlook. Met onze betonciré produkten creëren wij de perfecte betonlook in uw badkamer, keuken en zelfs op de vloer van uw woonkamer of terras.  Wij werken met, Beal Mortex en Microtopping.

Onze betonciré kan zonder problemen aangebracht worden over bestaande tegels. Bij een renovatie is het slopen van uw oude tegelvloer of tegelwand meestal niet nodig met onze werkwijze met betonlook.

Handgemaakt

Waterdicht

EIGENSCHAPPEN

Watervast

Onze beton ciré is gegarandeerd waterdicht en zelfs zonder kitnaden aan te brengen in keuken en badkamer. Zelfs over oude tegels heen.

Slijtvast

Onze beton ciré wordt zeer hard en zorgt voor een krasbestendige coating die waterafstotend en vuilwerend is. Dankzij deze coating is onze beton ciré uitstekend geschikt voor uw aanrechtblad of zelfs uw vloer.

Naadloos

Beton ciré heeft geen voegen. Dit betekent nooit meer beschimmelde voegen of vochtplekken in uw badkamer. Bovendien is ons product prima schoon te maken.

Hygiënisch

Onze beton ciré is van nature schimmelwerend en trekt geen bacteriën aan. Hierdoor is het uitermate geschikt voor uw keuken of badkamer.

TOEPASSINGEN

Vloeren

Een robuuste en stoere look op de vloer van uw woning of bedrijfsruimte.

Wanden

Elke wand in uw woning kunt u voorzien van een unieke en stoere uitstraling.

Badkamer

Eens iets anders dan tegels in uw badkamer? Een moderne look zelfs over uw oude tegels heen!?

Keuken

Waterafstotend en hygiënisch. De toepassing van onze beton ciré op uw aanrechtblad geeft het een moderne uitstraling en is makkelijk te reinigen.

Interesse in een van onze betonlook afwerkingen?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak en/of voor een op maat gesneden offerte via (06) 38 89 56 70 of info@microcem.nl